Έχετε αναρωτηθεί πόσες συνταγές μαγειρικής μπορούν να εκτελεστούν με βασικό στοιχείο τον κιμά; Πολλές είναι η απάντηση. Το πιο δημοφιλές ωστόσο πιάτο είναι το χαμπουργκερ, αγαπημένο σε μικρούς και μεγάλους.
Το θέμα πρακτικής των σπουδαστών με κύριο υλικό τον κιμά ανέδειξε όχι μόνο τη φαντασία, την αισθητική, τις τεχνικές, τη δημιουργικότητα και το μεράκι τους για τη μαγειρική, αλλά και την ευγενή άμιλλα, το ομαδικό πνεύμα και ότι για να επιτύχεις πρέπει να λειτουργείς, έχοντας στο νου στο το "μαζί".