Οι εκπαιδευτές μας

 

 

 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στο Ηράκλειο και είναι απόφοιτος της σχολής Κρεοπωλών της Αθήνας. Η επαγγελματική του πορεία ξεκινάει από το 1990 με ιδιόκτητο κρεοπωλείο, το οποίο διατηρεί έως και το 2013, ενώ την περίοδο 2000-2004 αναλαμβάνει χρέη ψήστη σε κατάστημα που ο ίδιος διαχειρίζεται. Έκτοτε έως και σήμερα έχει εργασθεί ως κόπτης ή ψήστης σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, όπως τα "Grand Hotel Holiday Resort", "Mitsis Laguna Resort & Spa", σε επισιτιστικές επιχειρήσεις, όπως τα "Peach Pit", "Καλαμάκι", "Ταβέρνα Πετούσης" και σε αλυσίδες σουπερμάρκετ όπως το "ΑΒ Βασιλόπουλος".

Η διδακτική του εμπειρία ξεκίνησε την περίοδο 2015-2016 ως καθηγητής κρεατοτεχνίας στην Culinary Studies Canter, ενώ από το 2019 έως και σήμερα διδάσκει στο Ι.ΙΕΚ Taste Academy.