Οι εκπαιδευτές μας

 

 

 μαλλιωτακη

Η Μαριάννα Μαλλιωτάκη γεννήθηκε το 1985 στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου και διαμένει μόνιμα τα τελευταία 6 χρόνια. Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κρήτης και της Σχολής Θετικών Επιστημών, Τμήματος Φυσικής, η Μαριάννα είναι επίσης κάτοχος του Proficiency of Michigan – επίπεδο C2, έχοντας λάβει την άδεια διδασκαλίας και διδακτική επάρκεια από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ).
Έχει εργαστεί για τέσσερα χρόνια στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας για λογαριασμό της IBM σε θέσεις όπως Customer Fulfillment Account Administrator & Solutions Contract Manager για Ελλάδα και Κύπρο και Team Leader (Customer Fulfillment, STG, ISC Bratislava) για Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο.
Την περίοδο 2013-2016 εργάσθηκε ως Υπεύθυνη Διοικητικής Οργάνωσης, Οικονομικής Διαχείρισης, Προώθησης και Επικοινωνίας στο «Μουσικό Εργαστήρι Λαβύρινθος» υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Ross M. Daly.
Σήμερα, εργάζεται ως Καθηγήτρια Αγγλικών σε Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών στο Ηράκλειο και από το Νοέμβριο του 2018 ανήκει με την ιδιότητα της αυτή στο διδακτικό προσωπικό της Taste Academy.